Jag har låst min telefon och glömt lösenordet, hur kan jag låsa upp den?

(15182)

Alternativ 1:
Lås upp det grafiska lösenordet med hjälp av Google-kontot:
1. När du har testat att låsa upp enheten flera gånger visas meddelandet Glömt ditt grafiska lösenord? på låsskärmen. Tryck på Glömt ditt grafiska lösenord?
2. Ange det användarnamn och lösenord för Google-kontot som du tidigare har lagt till på enheten när uppmaningen visas.
3. Återställ enhetens skärmlås.

Om du har problem med att logga in på Google-kontot går du till: https://support.google.com/accounts/troubleshooter/2402620

Alternativ 2:
Du kan skapa ett nytt lösenord på enheten med hjälp av Android Enhetsadministratör. Detta är bara möjligt om Android Enhetsadministratör redan har aktiverats på enheten.
1.Om du använder en dator eller en mobil webbläsare besöker du https://www.google.com/android/devicemanager
2.Logga in på det Google-konto som du tidigare har lagt till på enheten.
3.Om du har fler än en enhet väljer du pilen bredvid namnet på den enhet som du inte kan låsa upp. Enhetens ungefärliga plats visas på en karta i Android Enhetsadministratör.
4.Välj Lås och ange nytt lösenord i det fönster som öppnas.

faq1faq11

Alternativ 3:
Du kan fjärrensa enhetens data med hjälp av Android Enhetsadministratör. När du har rensat enheten kan du konfigurera den på nytt med hjälp av Google-kontot och skapa ett nytt skärmlås. Detta är bara möjligt om Android Enhetsadministratör redan har aktiverats på enheten.
Viktigt! All data raderas från enheten med det här alternativet, till exempel appar, foton och musik. Data som lagras i ditt Google-konto återställs, men alla appar avinstalleras och tillhörande data tas bort. Läs om alternativen för att säkerhetskopiera och återställa data innan du återställer standardinställningarna.
Anvisningar för att fjärrensa en enhet med Android Enhetsadministratör
1. Om du använder en dator eller en mobil webbläsare besöker du https://www.google.com/android/devicemanager.
2. Logga in på det Google-konto som du tidigare har lagt till på enheten.
3. Om du har fler än en enhet väljer du pilen bredvid namnet på den enhet som du inte kan låsa upp. Enhetens ungefärliga plats visas på en karta i Android Enhetsadministratör.
4. Välj Radera. Observera att all data raderas permanent, till exempel appar foton och musik.
5. När du har fjärrensat enheten kan du konfigurera enheten igen med hjälp av Google-kontot och skapa ett nytt skärmlås.

Läs fler frågor och svar