Fotografera i 3D

Den bakre kamerauppsättningen på 13 MP respektive 2 MP gör det möjligt att fånga dina upplevelser i 3D. Du kan också skapa vacker fotomagi med bokeh-effekter. Med frontkameran kan du ta högkvalitativa selfies på en helt ny nivå. Andra nämnvärda egenskaper för Blade V8’s kameror är den blixtsnabba slutartiden och det exceptionella skärpedjupet.

Splittad skärm

Blade V8’s 5,2" full HD-skärm ger en livfull lyster åt allt som visas. I plattformen ingår Android 7.0 som gör att du kan dela upp skärmen mellan två appar.

Du har kraften
att göra det du vill

Den kraftfulla processorn, Qualcomm Snapdragon 435-processorn octa-core chipsets, ser till att du får enastående prestanda i alla lägen - för filmer, appar och avancerade spel.

Slimmad design

Nya Blade V8 tillfredställer ögonen i lika hög grad som förnuftet. Den slimmade designen, med aluminiumryggen och de 2.5D rundade glaskanterna, andas premium.

Extremt lång batteritid.
Extremt kort laddtid.

Batteriet på 2730 mAh är optimerat för maximal energieffektivitet och ger dig kraft som räcker upp till 24 timmar samtalstid. Qualcomm Quick Charge 2.0 förkortar laddtiden till bråkdelen av den tid du är van vid.

Skapa olika
användarprofiler

Med den smarta fingeravtrycksläsaren kan du skapa olika användarprofiler och bestämma vem som får ta del av dina foton, appar och annan personlig information.


Specifikationer

Processor
Qualcomm Snapdragon 435
Arbetsminne
3 GB
Lagringsminne
32 GB
Skärm
5,2" FHD
Batteri
2730 mAh
Kamera
13 MP + 2 MP (bak), 13 MP (front)
Storlek
148,4 x 71,5 x 7,7 mm
Androidversion
7.0