Fotografera i 3D

Den bakre kamerauppsättningen på 13 MP respektive 2 MP gör det möjligt att fånga dina upplevelser i 3D. Du kan också skapa vacker fotomagi med bokeh-effekter. Med frontkameran kan du ta högkvalitativa selfies på en helt ny nivå. Andra nämnvärda egenskaper för Blade V8’s kameror är den blixtsnabba slutartiden och det exceptionella skärpedjupet.

Splittad skärm

Blade V8 Black Edition har en 5,2" full HD-skärm som ger en livfull lyster åt allt som visas. I plattformen ingår Android 7.0 som ger dig möjlighet att dela upp skärmen mellan två appar.

Gränslös prestanda

Den stora skillnaden sitter i prestandan. Lagringskapaciteten på Blade V8 Black Edition är utökad till hela 64GB och RAM-minnet till 4GB. Den kraftfulla processorn, Qualcomm Snapdragon 435-processorn octa-core chipsets, ser till att du obehindrat kan ta för dig av filmer, appar och avancerade spel.

Slimmad design

Kännetecknet för vår främsta modell är det svarta och slimmade aluminiumhöljet. Designen med de 2.5D rundade glaskanterna andas premium.

Extremt lång batteritid.
Extremt kort laddningstid.

Batteriet på 3000 mAh är optimerat för maximal energieffektivitet och ger dig kraft som räcker längre. Qualcomm Quick Charge 2.0 förkortar laddningstiden till bråkdelen av den tid du är van vid.

Skapa olika
användarprofiler

Med den smarta fingeravtrycksläsaren kan du skapa olika användarprofiler och bestämma vem som får ta del av dina foton, appar och annan personlig information.


Specifikationer

Processor
Qualcomm Snapdragon 435
Arbetsminne
4 GB
Lagringsminne
64 GB
Skärm
5,2" FHD
Batteri
3000 mAh
Kamera
13 MP + 2 MP (bak), 13 MP (front)
Storlek
148,4 x 72 x 7,7 mm
Androidversion
7.0