Makten finns
i dina fingertoppar

#Betalainteförmycketförmobilen

En minimalistisk telefon med många smarta funktioner

Inför sommaren presenterar ZTE Blade V7 Lite som är den utökade versionen av Blade V6 som presenterades under 2015. Blade V7 Lite är en minimalistisk och prisvärd smarttelefon med fingertrycksavläsare som standard.

Blade V7 Lite har en modern design som både är snygg, enkel och ergonomisk utformad. Hårda kanter och hörn har ersatts med rundade kanter och telefonen har en nästan ramfri 5-tums skärm med 2,5D böjt glas. Telefonen är 7,9 millimeter tunn och har ett elegant uttryck med sin stilrena aluminiumlegering.

ZTE Blade V7 Lite har en rad uppgraderade verktyg och funktioner såsom bättre kvalitet, snabbare prestanda och med en bekvämare och mer stabil känsla för användaren. Avancerad fingertrycksavläsare är en av de viktigaste funktionerna som har tillkommit och det tar endast 0,3 sekunder att låsa upp telefonen. Dessutom har Blade V7 Lite försetts med en speciell smart sense funktion. För användaren innebär det att man genom enkla gester av olika bokstäver kan aktivera en rad tjänster, exempelvis musik genom att gestikulera bokstaven ”M”.

Blade V7 Lite har även en 5 tums HD-skärm vilket gör att det som syns på skärmen inte bara blir dynamiskt utan även upplevs mer levande. Telefonen är utrustad med 13 MP kamera (bakre) där både auto-läge med egenskaper såsom ansikts-, leende-, och rörelseavkänning och pro-läge med olika exponeringspunkter och effekter finns tillgängligt, allt för att skapa och ge användaren de mest perfekta och personliga bilderna. Selfie kameran är på 8 MP och har en egen blixt för sköna selfies även i mörkare miljöer.

ZTE ser till sin uppgift att leverera bra fungerande telefoner till ett billigt pris.

ZTE Blade V7 Lite finns i butik från midsommar till ett rekommenderat cirkapris av 1795 SEK.

Foto galleri

img
img
img
img
img
img
img